Logeren bij Leut

Na een vermoeiende eiland dag is het ultiem ontspannen in de hotelkamer die voelt als thuis. In de stijlvol ingerichte kamers met natuurlijke materialen kom je pas echt tot rust. Maak het jezelf gemakkelijk: neem een douche in de luxe badkamer en opladen voor de volgende dag, dat doe je in het comfortabele boxspring bed.

De hotelkamers liggen op de eerste verdieping. Ze zijn te bereiken via de trap, er is geen lift. De drie kamers hebben de beschikking over een gedeelde kitchenette die voorzien is van koelkast en koffie- en theezetmogelijkheid (koken is niet mogelijk). In de maanden april, mei, juni, september en oktober is de koffiebar op dinsdag en woensdag gesloten. In juli en augstus is de koffiebar op zondag en maandag gesloten. U kunt dan zelf uw ontbijt bereiden in de gedeelde kitchenette. Het ontbijt in onze koffiebar is a la carte en niet inbegrepen bij de kamerprijs. U vindt de menukaart op onze website.

Logeren bij Leut? Je bent meer dan welkom! De kamer is zo gereserveerd.

Kinderen vanaf 7 jaar zijn bij ons welkom. Kamer de Waker beschikt over een vide die geschikt is voor twee kinderen vanaf 7 jaar of voor jong-volwassenen en kamer de Gaper beschikt over een derde bed. Let op! Onze accommodatie is niet geschikt voor baby's of peuters en wij hebben geen kinderbedjes beschikbaar.

Voor huisdieren is ons hotel niet geschikt.

Slaap je in kamer de Waker aan de kant van de Dorpsstraat dan is het mogelijk dat je in het weekend en in het seizoen geluidshinder van uitgaanspubliek ondervindt.

Als je rechtstreeks via deze website reserveert ben je goedkoper uit dan bij Booking.com!

Tot 30 dagen voor aankomst kun je gratis annuleren.

Algemene beschikbaarheid

Nieuwsgierig wanneer we nog kamers beschikbaar hebben? Bekijk onze algemene beschikbaarheid.

Onze nieuwe hotelkamers van Boutiquehotel het Eiland vindt u tijdelijk op deze website via de algemene beschikbaarheid. Deze kamers hebben wij in het naastgelegen pand boven de Lutine. De ingang is aan de achteromweg.

Liever een appartement?

Aan de rand van het dorp beschikken wij over twee stijlvol ingerichte vakantieverblijven.
Zomer Zon (5 personen) & Zilte Zee (2 personen). Kijk voor meer info op: www.zilte-zee.nl


onze kamers